fredag 26 februari 2010

.Fredag.26.2.2010.

Fredag. Jag blir bättre och bättre på att uppdatera bloggen. Guldstjärna i kanten åt mig.

Det har hänt en del på dessa två komma fem dagar..., sedan sist helt enkelt.

Onsdag: korgboll i skolan, gnällde åt Janne att han stör mig hela tiden då vi ska spela (han kom med jättebra tips enligt sig själv). Annars gick det bra. Misstänker dock att han och jag kommer att ha våra diskussioner i framtiden också. Dessutom råkade jag i misstag slå bollen rakt på näsan/tanden whatever på en tjej. Bad om ursäkt, hon tänkte börja gråta, jag gjorde allt för att hon inte skulle börja gråta, hon tittar skitit på mig. Den som ger sig in i leken ska leken tåla.
Kom hem, åt, spurtade iväg till Kipinä på min livs första house-lektion. Gick inge vidare. Får sjunga som de sjunger i Svanprinsessan "Ingen Odette som han lever nu för, öva, öva, öva!". Eller något liknande, ett bra svenska, knappast sjunger de sådär. Träna mer helt enkelt.
Sen spurtade jag hem igen, Moa hade anlänt. Hade som vanligt varit lite för optimistisk gällande tiden för the crews (Amra, Linda, Tobbe, Marie) ankomst. "Nog hinner jag duscha, klä på mig och torka håret på en halvtimme". Visst, säkert om man inte lämnar och sitta på vardagsrumsgolvet och snarvelhornet går som en symaskin i full fart. Hoppade just in i duschen när det ringde på dörren första gången.
Temat på eftersläppet var porr. Hade på mig en korsett (med bh under) och en hög kjol. Var för sig åstadkommer dessa plagg lindriga andningssvårigheter på grund av all hålla-in-magen-träning som krävs för att rymmas in i dem. Tillsammans = auch. Tror inte att jag någonsin har tagit så djupa andetag som när jag fick ta av mig dem klockan 3 på natten. Ska man vara fin så får man lida pin.
I det stora hela var kvällen väldigt lyckad, lite för mycket gottedricka, ägande av dansgolvet, James Bond, stampa med Leroy-rörelser, ishockeysnack och en hel massa annat. Stripporna var mindre bra. Karln var det fulaste jag någonsin har sett, inga muskler, fula dansmoves, sovsäck (wtf?!), vattenpistol och turkdans. Tjejen såg ut som om hon nyss kommit in i puberteten. Tobbe lovade att strippa nästa år, vi ser alla fram emot det. Dissade dessutom någons dialekt (inte helt säker på vems). Tror att killarna försökte flirta lite. Sorry guys, it ain´t gonna happen om det enda ordet i meningen jag förstår är "ragga".

Torsdag: steg upp (tänker inte ens kommentera vilken möda det var att stiga upp) kvart före 8 och stack iväg till skolan för att ta del av Lisens visdom. Upptäckte halvvägs till skolan att min huppari inte täckte röven. Äh, skit samma, drar ner toppen istället. Ingen panik.
Efter timmen, hem och chilla med Moa. Vi var inte i så gott skick någon av oss så vi gjorde det enda rätta, såg på repris av ishockeymatchen mellan Finland-Tjeckien. Bytte kläder, gick tillbaka till skolan. Dags för Maritas visdom. Lektionen gick snabbt, vi fick sluta en timme tidigare. Halleluja, det finns en gud trots allt. Moa hade stuckit till sjukhuset, jag började läsa på tent.
Moa ringde från sjukhuset, kan vi hämta henne? Javisst. Kan hon sova en natt till hos oss? Javisst. Hon bjöd på pizza. Hon är en sån liten raring, jag blev mätt, tillsammans mådde vi illa (å luktade vitlök?).

Fredag: Vaknar. Lite sent. Hoppsan. Dusch. Morgonmål. Snarvel. Tentläsning. En stor kopp kaffe. Moa far hem. Tent. Skrivkramp. Tritonia. Stuss ner på stor framför dator. Plats.
Missade alla timmar vid Lady Line på grund av klanterier, men det är en ny dag imoron. Ska snart börja städa och sedan blir det fredagsgodis och Hauskat kotivideot. Jim är på bastukväll. Ska riktigt koppla av efter en stressig vecka och bara njuta...tippar på att rastlösheten hålls borta tills ungefär..klockan 8? And then? Får se.

Tack för mIg, Oliver e vIg.
(han kan vända huvu typ 180 grader)

Pussme
Anni

Inga kommentarer: