fredag 16 april 2010

.Fredag.16.4.2010.

Nyheter på gång.

Det känns som om nästa epok i mitt liv börjar så småningom. Fick idag bekräftelse om sommarjobb och det kom ganska hastigt på, börjar redan 14:e maj. Alltså inte ens en månad kvar = ytterligare ett stressmoment i mitt liv.
Känner mig lite som en halshuggen kyckling som springer av och an och inte får uträttat någonting. Nu blir det dessutom ännu mer panik, eftersom att jag vill ha klart alla portfolior och inlämningsarbeten innan jag, välutvilad och fräsch, börjar på mitt sommarjobb. Lyckas jag med mitt mål? Tjaa, vi får se hur mycket gudarna ler mot mig. Får återkomma om saken i ett senare skede.

Jag tackade nej till en fest hos L eftersom att jag redan hade lovat H en helkväll. Kvällen blev inte riktigt som tänkt. Jag var TVUNGEN att läsa ut min deckare först, sedan var det lösgodisdags och naturligtvis fungerade inte electron så J var tvungen att hämta pengar från automaten, stanna i varje jävla trafikljus och allt detta ledde till att jag anlände till residens Kuusisaari cirkus halv 9. Vi snarvlade i cirka två timmar, så ringer B och frågar om Heidi kan hämta honom. Det blir godnatt och jag kommer hem till något som påminner om ett skyttegravskrig, lägenheten är dödstyst. J är sur och lamporna är släckta. Resten av min kväll har bestått av onödiga Jim-dokumentärer. JIIIHAAA!

På tal om tallkottar.
Jag hade satt ett annat mål också för mig själv före min sommarjobbsdebut för i år (förutom att ha klart alla skoluppgifter), nämligen en tatuering. Har tänkt på det länge men har inte haft möjlighet att göra den eftersom att vi har haft simning på jumppaschemat dehär närmaste gångna veckorna. Men nu är simningsperioden över för denna gång och jag tror att det är nåldags. Ryser bara av tanken. Men ska man vara fin så får man lida pin, som min mamma brukar säga. Hon kanske inte tänkte att påståendet kommer att missbrukas i tatueringssammanhang istället för reda-ut-smärtsamma-tovor-i-håret-situationer, men nu är det på detta viset. Sorry mamsen.

Nu ska jag ta och släpa pensionärsarslet i säng.

Puss me!
Anni

Inga kommentarer: